Skinnende ren oppvask – hver gang

29 august 2021
Johanne Larsen

Det er mange som har problemer med å få oppvasken så ren og blank som man gjerne vil, men hvorfor er det egentlig sånn? Er det noe man kan gjøre bedre, noe man kan gjøre annerledes for å sikre at oppvasken blir så ren som mulig? Det skal vi se litt på her, så du kan få gode tips til en skinnende ren oppvask. 

Trodde du problemet var løst med oppvaskmaskin? 

Mange skaffer seg en oppvaskmaskin i håpet om at problemet med halvren oppvask er løst, men hvis du tror at det løser alle problemer, så må du kanskje tro om igjen. For selv om oppvaskmaskiner er vidundermaskinen, så er det faktisk ikke sånn at nødvendigvis alltid blir så rent som man håper, og det kan være på grunn av noe du gjør – eller ikke gjør. La oss se litt på hva du kan gjøre bedre. 

Tips til skinnende ren oppvask 

Hvis du vil ha en skinnende ren oppvask, så kommer det faktisk litt an på hva slags oppvaskmaskin du har. Det er først og fremst viktig å sørge for at oppvaskmaskinen er ren. Derfor kan det være en god ide å investere i renseprodukter til oppvaskmaskinen, for nettopp å sikre et renere resultat. Det er jo ikke sånn at man kan forvente at oppvasken blir ren i en skitten oppvaskmaskin. 

Noen ganger kan det også hjelpe å bruke glansemiddel i oppvaskmaskinen, og da er det viktig at du velger riktig glansemiddel til oppvaskmaskinen din. Hvis du har en industrivaskemaskin, så kan det være lurt å se nærmere på produkter fra ecolab norge for å få det beste resultatet. 

Hvis du synes at oppvasken ikke blir helt blank, så kan du helle hvit eddik nederst i oppvaskmaskinen (når den er full) når du skal kjøre den. Det oppløser kalk og lignende, og sørger for et skinnende blankt resultat. 

Flere nyheter