Skal du sende pakke til Danmark?

15 september 2020
admin

Skal du sende pakke til Danmark?

hvis du skal sende pakke til Danmark er det neste spørsmålet: hvordan skal du velge å sende pakke til Danmark? Det er et godt spørsmål, og hva man skal betale er et enda bedre spørsmål. Hvis det er for billig får du dårlig service, men posten er dyr og servicen dårlig, så hva skal man velge da? Det er heldigvis firmaer i midten som leverer både rimelig og med god service. Eller bedre enn posten hvertfall.

Hvordan bør samspill mellom pris og service være?

Frakt har blitt dyrt. Før i tiden virket det som at det var godt samspill mellom pris og service når det kom til den vanlige posten, men prisene endrer seg hele tiden og de er liksom blitt tredoblet på ti år uten at servicen har blitt bedre, men faktisk blitt mye, mye dårligere. Da lurer man plutselig på hva man burde velge. De superbillige virker ikke pålitelige, men hva ligger i midten da, som både er greie priser, men som man kan stole på? Etter mye research tror jeg at vi har funnet et svar som er verdt å dele.

Hva skal man velge når man vil sende pakke til Danmark?

Når posten er så dårlig blir tvunget til å ta stillig til om man skal sende med den vanlige posten eller om man skal sende med et frakt-firma. Og i så fall hvilket firma? Når man bestiller fra billigpakke kan man få frakt med alle de store firmaene og alt er liksom samlet på et sted.

Man kan sjekke priser på forhånd og velge hvilket firma man vil at de skal sende igjennom. Ganske genialt egentlig. Når det kommer til å sende pakke til Danmark bør man velge noe der prisen og servicen stemmer overens med hverandre og billigpakker er det vi velger hver gang fiskal sende pakke til Danmark hvertfall.  

Flere nyheter