Nedjustert bil som kjører lavt

16 september 2019
Mathias Bjelland
Nedjustert bil som kjører lavt

Derfor bør du nedjustere bilen din

Nedjusterte biler hører kanskje for de aller fleste hjemme i en gangsterfilm. Det er nemlig noe med biler som kjører lavt og hvordan filmer og annen underholdning fikk det til å virke som om alle eierne her var med i gjenger og lignende. Allikevel er realiteten ganske langt fra dette, og også helt vanlige individer ettersøker nedjusterte biler. 

Ved bruk av produkter slik som TA-Technix har nordmenn blant annet senket BMW biler. Dette er et produkt som blir brukt av proffer innen bilsporten, og det er dermed anerkjent som et meget godt produkt for din bil. TA-Technix er enkelt og greit det vi kaller en coilover, som altså er en blanding av både støtdemper og fjær. Det betyr at bilen din vil gi en mer behagelig kjøreopplevelse med denne delen ny og sprek. 

Kan bilen skades ved nedjustering?

Et naturlig spørsmål å stille seg selv, enten en bruker TA-Technix eller andre sett for nedjustering av bilen, er selvfølgelig om bilen kan skades. Her er i grunn svaret så enkelt som at det kommer an på hvordan du kjører. Om du kjører bilen relativt tøft, så kan du skade bilen ganske så enkelt ved nedjustering. Det er for eksempel fort gjort å kjøre litt for fort over en fartsdump. 

Det viktigste du kan gjøre når du kjører med en nedjustert bil er å kjøre slik som bilens utseende tilsier – nemlig å cruise nedover gata. Ikke la TA-Technix coilover få deg til å føle deg noe annet enn avslappet og rå. Du trenger ikke grisekjøre med fet bil. Bare ta det helt rolig hele veien!

Bilen din er kanskje allerede kul, men med et sett for nedjustering fra TA-Technix får bilen din prikken over den berømte i-en. Kjør med en mye kulere bil i løpet av ett enkelt grep!

Flere nyheter