Lån til oppussing av bolig

16 februar 2022
Maria Laugesen

editorial

Det kan være mange utgifter når man vil pusse opp boligen sin, og derfor får mange behov for å ta opp et lån for å få mer luft i budsjettet. Her kan du bli klokere på hvordan du kan låne til oppussing av bolig.

Renovere kjøkken eller bad?

Hvilke utgifter du skal forvente avhenger selvfølgelig helt av hvor mye du skal pusse opp. For eksempel kan maling av vegger og andre småoppgaver klares for betydelig mindre enn hvis du skal ha nytt kjøkken eller bad. Prisen avhenger samtidig av om du kan gjøre noe av arbeidet selv, eller om du må betale for at andre utfører det.

Skal du ha nytt kjøkken eller bad, som oftest er de dyreste rommene, må du både tenke på utgifter til å fjerne det eksisterende, til selve møblene, til hvitevarer, til maling og kanskje også til gulv og vegger. Det blir altså fort snakk om en samlet investering på minst 100-150.000 kr.

smålån

Finn et lån til oppussing

Til en slik investering er det nødvendig for mange å ta opp et lån, og her er et forbrukslån en opplagt mulighet for de fleste. Her kan du nemlig selv velge om du vil låne bare 5-10.000 kr.,  eller om du må låne det maksimale beløpet som er 500-600.000 kr. avhengig av hvilken bank du velger.

Hos www.swiftbanker.no kan du skrive inn hvilket beløp du ønsker å låne, og ut ifra dette få sendt en liste over dine muligheter. Det gjør det mye enklere og raskere for deg å få oversikt over de forskjellige alternativer som finnes, og det gjør det mulig for deg å sammenligne tilbud fra en lang rekke forskjellige långivere. På den måten kan du finne det beste og ikke minst det billigste lånet til oppussing av bolig som passer akkurat for deg og dine behov.

Flere nyheter