Innredningstips til hjemmekontoret

18 oktober 2022
Johanne Larsen

editorial

Det er blitt utrolig populært med hjemmekontor, men det er ikke alltid det er lurt å jobbe i sofaen i lengden. På et tidspunkt kan det være på tide å oppgradere hjemmekontoret til en standard som gjør at man både synes det er hyggelig å være på hjemmekontoret, og man ikke får belastningsskader av å jobbe hjemme. Det skal vi se litt nærmere på hvordan du kan gjøre her. 

Sørg for detaljene

Det er mange små detaljer som kan bidra til å gjøre hjemmekontoret litt mer visuelt innbydende. Det kan være ting som at man sørger for å investere i en flott blomsterbukett hver uke, som endrer uttrykket litt, gir god duft på hjemmekontoret og et friskt pust av farger.

Det er også en god ide å investere i interiør som gjør at man trives, farger man liker, kanskje noen planter og innrede det på en måte som man kan holde ryddig. Et velorganisert hjemmekontor, der man alltid har de kontorrekvisita man trenger lett tilgjengeligg, sørger også for at det er funksjonelt å jobbe hjemme. Underlag til kontorstoler kan også være sånt som bidrar til å gjøre hjemmekontoret litt hyggeligere.

Underlag til kontorstoler

Er hjemmekontoret ditt ergonomisk tilrettelagt?

Det er dog bare ikke hvordan hjemmekontoret ser ut som er viktig, det er også helt essensielt at hjemmekontoret er funksjonelt rent ergonomisk. Det vil si at det er innredet på en måte som gjør at du ikke får unødvendig belastning når du sitter på hjemmekontoret og jobber.

Det kan være å ha en pult i riktig høyde, å sørge for at stol og utstyr er som det skal. Det er blitt utrolig populært med kontorbord som man kan heve og senke som det passer, altså at man også kan stå og jobbe, så man ikke sitter hele dagen på jobb. Det kan være en fordel på hjemmekontoret også, ikke bare på kontoret. 

 

Flere nyheter