Fotballreiser til England: Oppdag de mindre kjente reisemålene

03 april 2023
Eivind Øi

 

England har en lang og stolt fotballhistorie, og det er ingen tvil om at landet er et av de beste stedene å reise til for å oppleve fotball på sitt beste. Men i stedet for å følge strømmen og reise til de mest kjente fotballdestinasjonene, hvorfor ikke prøve noe nytt og oppdage de mindre kjente reisemålene?

Mer enn London og Manchester

En av de beste måtene å oppleve fotballkulturen i England på, er å reise utenfor allfarvei og utforske mindre kjente destinasjoner. I stedet for å dra til de største byene som London, Manchester og Liverpool, kan man for eksempel reise til byer som Bristol, Sheffield eller Newcastle.

Bristol er en sjarmerende by med en rik fotballhistorie og et sterkt fotballmiljø. Her kan man oppleve kamper med klubber som Bristol City og Bristol Rovers, og samtidig nyte den avslappende atmosfæren og vakre omgivelser. Sheffield er også en by med en sterk fotballhistorie, og har to klubber i toppdivisjonen, Sheffield United og Sheffield Wednesday. Byen har også en rekke historiske og kulturelle attraksjoner å by på.

fotballreiser

Newcastle

Newcastle er en annen spennende destinasjon for fotballfans, og har en av de mest lidenskapelige supportergruppene i hele England. Byen har også en imponerende fotballhistorie, med klubber som Newcastle United og Sunderland AFC. I tillegg til fotball, kan man også nyte byens fantastiske shoppingmuligheter og uteliv.

Uansett hvilken mindre kjent destinasjon man velger å reise til, kan man være sikker på å oppleve en ekte og autentisk fotballkultur i England. Det er også en god mulighet til å utforske en del av landet som man kanskje ikke ville ha besøkt ellers.

Fotballreiser England trenger ikke nødvendigvis å handle om å se de største og mest berømte klubbene. Ved å velge mindre kjente destinasjoner, kan man oppleve en helt annen side av engelsk fotball og få en unik og minneverdig opplevelse.

Flere nyheter