Få bedre netter med bedre nætter

19 mars 2021
Henriette Hansen

Søvn er en av de aller, aller viktigste tingene for oss mennesker. Det er noe vi ikke kan overleve uten. Det er noe som påvirker den fysiske helsen vår enormt mye hvis vi enten sover dårlig eller ikke sover nok. Det er noe som påvirker den mentale helsen vår enormt mye og det er noe som påvirker de kognitive evnene våre. 

Alt dette spiller sammen til en fortelling om savn som noe av det mest avgjørende for oss mennesker. Likevel er det grovt undervurdert av mange og det å sove godt eller ha en god seng og en god madrass er ikke noe som blir prioritert på det nivået som det virkelig burde. Etter at vi bestilte vår nye seng fra bedre nætter har jeg ærlig talt aldri hatt bedre netter. 

Før jeg flyttet inn der jeg bor nå pleide jeg å bo i en veldig liten leilighet der soverommet var et lite loft. På det lille loftet kunne man ikke stå oppreist og taket var nesten helt nede ved gulvet, så man kunne ikke få inn mer enn en 120cm madrass, men ingen seng, for da ville den bli for høy til at man kunne sitte oppreist i senga eller ha mer enn en 70cm madrass. Og det går jo ikke.

Prioriter ekstra god søvn

Kjæresten min og jeg har akkurat flyttet sammen i en stor leilighet med høyt til taket og noe av det vi var helt enige om var at det var på tide å prioritere det å ha skikkelig god søvn. Vi hadde fått anbefalt bedre nætter av en av vennene våre og det utvalget de har gjorde det Vedlig lett for oss å finne en løsning som var akkurat det vi hadde behov for. Vi hadde litt forskjellige behov, men vi fant en seng som kunne løse begge deler. Helt fantastisk!

Flere nyheter