De beste skjønnhetstipsene akkurat nå

04 juli 2022
Johanne Larsen

editorial

Det er skjedd mye i skjønnhetsverdenen etter at sosiale medier ble en så stor del av markedet. Det skjer nye ting hele tiden, og det går så fort med utviklingen på dette området, at det kan være vanskelig å følge med. Her skal vi se litt nærmere på hva du skal fokusere på akkurat nå, og hvordan du kan komme inn i en god rutine. 

Utforsk skjønnhet fra andre verdensdeler 

Det er blitt utrolig populært å utforske skjønnhet fra andre verdensdeler. Koreansk hudpleie og sminke har lenge vært i vinden, men nå er turen etterhvert også kommet til Japan.

Her er det mange spennende trender – og den såkalte igari-trenden, eller fyllesyke-sminke har tatt verden med storm. Kjennetegnet her er at man bruker Blush på en annen måte enn vi er vant til, nesten helt oppe under øynene i stedet for i eplekinnene. Det er også vanlig å bruke litt blush over nesen, og faktisk fremheve poser under øynene! Det er kanskje uvant for oss, men resultatet er utrolig søtt, og det er dermed ikke rart at Instagram er begeistret. 

Hårfjerning

Finn frem til en god månedlig rutine 

Det er ikke minst en god ide å komme inn i en god og jevn rutine, så du aldri når til et punkt der du føler at det er på tide å gjøre noe. Da går det hele av seg selv, og dette inkluderer for eksempel ting som en månedlig hårfjeringsavtale eller kanskje til og med hudpleie.

Det er de små tingene i hverdagen som gjør at man føler seg litt ekstra lekker for sin egen del, og med en god rutine på plass, er det en følelse man med fordel kan holde på gjennom hele måneden, fordi det hele faller på plass av seg selv. Det krever selvfølgelig litt planlegning, men dette er enkelt hvis man skaffer seg et overblikk over hva som skal gjøres og oppretter automatiske avtaler. 

Flere nyheter