De beste aktivitetene for en aktiv vinter

23 juni 2021
Johanne Larsen

Vinter er synonymt med å kose seg foran peisen under ullteppet med en god bok eller gode tv-serier, men det trenger faktisk ikke å være sånn. Det er nemlig mange gode muligheter for å komme seg ut i det fri og utnytte vinteren på en helt annen måte. Her skal vi se litt nærmere på hvordan, så du får mest mulig ut av vinteren med morsomme aktiviteter. 

Utnytt gode skiforhold 

Her i landet er vi så heldige at vi har noen av verdens aller beste skiforhold, og det kan man med fordel utnytte. Man kan for eksempel gjøre en dyd ut av å besøke et nytt skisted eller skidestinasjon hver helg, og få oppleve spennende steder rundt omkring i Norge. Det er også svært viktig at man har utstyret i orden, og investerer i utstyr som holder lenge og som kan gi skiglede med god kvalitet i flere år. På aktivvinter kan du finne et stort utvalg av alt det du trenger – også til flere forskjellige vinteraktiviteter. 

På tide å finne frem skøytene? 

For det er jo ikke sånn at vinter bare er lik med ski, nei, vi har jo også mange flotte innsjøer og steder man kan stå på skøyter. Det er lett å glemme, fordi vi har så mange muligheter, men det er utrolig gøy å stå på skøyter og det er en fin måte å være aktiv på. Her kan vi også med fordel lære litt av våre svenske naboer.

Der er det nemlig vanlig å gå på skøytetur på frosne elver og innsjøer, og det er en tradisjon vi ser er begynt å spre seg hit til Norge også de siste årene. Så kan man få så mye ut av vinteren som mulig, så lenge man sørger for å ha utstyret på plass. Så er det bare å nyte vinteren med gode aktiviteter! 

Flere nyheter