Air Wick – en frisk opplevelse

21 juli 2020
admin

Air Wick – en frisk opplevelse

Inneklima er noe vi i de siste mange årene har fått mer og mer kunnskap om og noe vi derfor begynner å bry oss mer om. Hos Coolpriser kan du få masse forskjellige innspill til hvordan du kan oppnå best mulig inneklima og en av dem er Air Wick Air Freshener. Noen mer nøytrale og noen litt mer parfymerte – så det er mulig å få noe som passer det som du liker best. 

Hvis du aldri har opplevd en luftfrisker kan det kanskje være litt spennende den første gangen man skal prøve det, særlig når det kommer til å velge den duften man vil ha. Hvis du føler deg litt usikker kan være smart å gå for noe litt nøytralt i begynnelsen, sånn at du er sikker på at du ikke velger en lukt somer alt for kraftig. 

Bedre inneklima

Air Wick Air Freshener er et perfekt produkt hvis du ønsker litt ekstra hjelp til å holde inneklimaet i hjemmet ditt, enten du har hus eller leilighet, eller bare vil ha den på badet eller toalettet, friskt og velduftende og fri for dårlig lukt. Hos Coolpriser kan man kjøpe Air Wick Elektrisk luftfriskere med påfyll som man kobler til strøm. Du kan stille den til å gi deg den styrken du ønsker og den varer helt til du slår den av. Du kan lese mer her: https://www.coolpriser.no/shop/frontpage.html

Hva er fordelene? 

Med en luftfrisker er det mange fordeler og med Air Wick Air Freshener får du følgende: Du får en deilig frisk duft, den hjelper å fjerne dårlig lukt, den inneholder essensielle oljer, den kan kobles til en stikkontakt og slås på og av, tilpasset det du har behov for til enhver tid, den holder i opp til 75 dager avhengig av bruk, den har en spenning på 220-240 V så den kommer godt rundt i rommet. Prøv det og se hva du synes!

Flere nyheter